Rindu kengkawan



Hi. Assalamualaikum. Lama dah update blog nih. Yelah, sejak dah habis form 6 dulu, sume sibuk. Memasing ada hal sendiri, mood blogging pun hilang. Tak dinafikan, mood jua terbang melayang hilang entah kemana. Mungkin diculik putera bunian kot. :P Haha. Kali ni comeback tetiba dengan clueless tak tahu nak cerita apa. Halaih. Banyak sangat cerita tapi tak tahu nak bagitahu youguys cemana, anyway yaa ni memang banyak mulut. Mungkin dah habis cerita barulah diam agaknya. Hihihi. Since continues studies dalam bidang art and design ni barulah ada semangat. Yaa ni memang lack of self confidence. Maaf lah kalau sesiapa yang berkawan dengan yaa memang tahu yaa tak suka bagitahu semua nya. Bimbang juga apa pandangan viewers. Risau pandangan negatif saja, yaa risau yaa tak dapat jelaskan apa sebenarnya yang yaa cuba sampaikan pada mereka. Harap sangat lepas baca ni ada yang memahami. Teheee :D Erm, anyway yaa stalker blog kengkawan yaa, ramai tak berblogging atau mereka sudah ada blog baru. Ya pun faham ramai diantara mereka busy. Lagi lagi bila dah ada family sendiri, job, business etc. Mungkin?

Okay apa nak dikongsikan kali ni ye? Ada moment yang manis tahap diabetes dan ada yang pahit macam hempeduduudude. Tapi kan kengkawan, sekarang ni dah lewat malam kan kan kannnn. Hee sebenarnya nak excuse nak tido awal. Lagi satu hari tamatlah cuti semester yang ketiga then kuliah bermula pada first day kita puasa tahun ini. Hurmm. Hajat dihati nak berpuasa first day bersama family, huhuhu. Bersama Amel tercinta, hewhew. Yelah yaa, awak tu dah umur makin tua, kena lah save energy, hikhik. Dah boleh ada cicit bersama Amel. Kah :p. Imichu Amel. Btw korang Amel makin bambam. Samalah macam Syaza baby baru yaa jumpa baru baru ni, aduhh sangat comel kebulatannya. Geram nak gigit gigit sume lemak Syaza ni taw, kenapa bambam sangat, kan dah yaa berkenan nak jadikan menantu, hhaahha. Okaylah kengkawan , nanti ya update lagi pasal UiTM, pasal kengkawan yaa dan sume lah. Bai kawan kawan. Assalamualaikum :)

thanks for read my post ;)

No comments: