Long time no see you guys



Assalamualaikum semua. Hai and Holla! Hahhahah. Rindunya readers. Semua pun dah sibuk kan sekarang? Samalah dengan yaya. Or boleh panggil yayo. Yayo? Mana datangnya nickname nih? Nanti yaya ceritakan kay. Sekarang ni semua dah banyak berubah. Agak lama jugaklah dah tak update blog ni. Maklumlah kita ni siapalah. Sedar diri. Behave yaya. Hehehehh. Dari sekolah menengah until now Alhamdulillah masih wujud lagi belog ini \malusangatsebabbloggerslainlagimajudahsekarang/ Maaflah yaya pun cari masa cemana nak update blog sedangkan ada saja masa sebenarnya cuma cari mood menulis blog tu sampaikan bertahun tahun. Cehh. Ahahhaihhh. 

Act. Nama nickname "yayo" ni semua Zeke punya angkara. Wahahahaha. Dia lah punya gua terjebak dengan nickname nih. Anyone who else yang pernah dengar lagu "Yayo" by Lana Del Rey? Haa itu punca utamanya. Selain Liyana Fizi, Green Day dan MCR. Layan genre rock alternatif ni pun dari zeke jugaklah. Hahahah. Alaa, takpe pun. As long zeke give me all positive spirits. Masa gembira or masa sedih, dialah punca bagi semangat non-stop suruh yaya dont give up semasa belajar ni. Hope Zeke tak baca, ehh please jangan baca taw zeke. Hahahah. And yup, she's my classmates and also my roommates. So kegilaan yaya cuma bestie ya seorang nih yang tahu. Ye she know me very well. Aduhhh. Memang dah macam family lah. Zeke banyak bantu yaya bila sedih atau pun \meroyan/ :'D Hahhahah. Maklumlah kadang kadang tu tak masih tak matang nak buat pilihan so we just discuss each other to decide which one more betterlah kan. So Alhamdulillah dapat sahabat yang baik sangat Allah anugerahkan kat yaya. And also sorang sahabat yaya yang sangat yaya sayang, nama dia Ani. Hohooo. Kalau jumpa dia memang meriahlah kami. Orangnya happy go lucky. Ani ni pun sama, tak henti-henti tolong orang dalam kesusahan. Yeahh, she is Wonder Woman. Hihiii. Alhamdulillah setakat ni Allah selalu hadirkan orang orang yang baik baik bantu yaya dalam pelajaran termasuk classmates yang banyak menolong yaya. Aduh poyo kan. Ahahaa. Maaflah lama tak berblogging cengginilah jadinya. Ups, malu teman \kaygedikkehapenih/ Kaylah, sekarang yaya cuma dapat update tu ja. Anyway, sekarang yaya study kat Perak so sesiapa yang kat Perak tu tegurlah yaya, InShaaAllah ya akan tegur balik. Kecuali kalau jauh yaya tak nampak maklumlah rabun katakan. Kuikuikui. Kay bai bai readers, Assalamualaikum sume. Jumpa lagi nanti. 

thanks for read my post ;)

No comments: