STPM 2012



Assalamualaikum, Hello, and Anyeong, to all readers...

Dah lama, yaya tak post entry kan.. Rindunye!! \Gediknya :P/ Not interesting? Gambar pun yaya tak letakkan dalam post ni, maaflah, lagipun yaya pun bukannya cantik mahupun comel. Yang baik tu semuanya datang dari Alllah \Confirm bosan tatap blog yang sama ni je kan?/ Hihi.. Maklumlah busy dengan mengulangkaji pelajaran.. Nak enjoy sangat pun mana boleh.. Lumrah dalam menuntut ilmu, penuh dengan dugaan. Insyaallah, kalau rezeki menyebelahi yaya, dapat menyambung pelajaran ke peringkat ijazah sarjana muda dalam mana - mana bidang pun, alhamdulillah... Asalkan dapat sambung belajar.. Next week, turn yaya fighting dalam exam, Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia 2012. Doakan yang terbaik untuk yaya kay! And.. Dengan seikhlas hati yaya pun nak minta maaf selama berblogging, andai terkasar bahasa mahupun sebarang apa - apa yang yaya post yang kurang menyenangkan dalam blog ni and wish me luck kay! Huhu~ Keep SMILE, peace yaw, Hahahah ^^V

Lots of Love,
Sincerenly by YAYA WUCHY

thanks for read my post ;)

2 comments:

sarah mansor said...

Hai cik yaya yang omey :D hee lame tak dgr news pasal yaya. Nak text tapi taktahu yaya guna num apa :( anyway, good luck for you dear. Wish you all the best. Aja-aja fighting :D miss you :*

Nur Hidayah ツ said...

Hai Sarah yang triple omey, yaya pun lame dah tak dengar news ttg Sarah. Hihihi~ Rindu!!For you Sarah, good you luck too dear! Thank a lots Sarah, pardon me bcause late wish, :(( Btw nanti yaya msj Sarah dulu, dah change no sebab no maxis yaya dah jarang guna.