Today, was the BEST day! =='




-- Assalammualaikum --
-- Uhuiiii! Hello Blogger! --

Perkembangan terbaru:
Hope dengan study PSV masa cuti ni, dapat lenyapkan tension masa exam PSV nanti. Kay Yaya relax, relax. Jangan menggelabahh, Hihi*start dahh gedik tuu. HikHok*

Hoiii#sejak bilalah ayat kasar ni? Sorry harsh word, \peace, HIHI/ Hari ni pasal menghias BLOG! Grrr!#tajuk macam tak ceria langsung, :p. Korang mesti jealous kan tengok blog-blog orang lain lebih baik daripada korang? Camnelah para blogger yang lain menghias blog-blog mereka, cantik, comel, cool, kawaii, dsb tu lahh. Kay camne ye? Hihik.#Tiru gaya Kak Scha acting dalam "Kelas Kau Maria!" HAHA. Mereka menggunakan pelbagai cara atau kaedah serta aplikasi terkini bagi menghasilkan ilustrasi yang terbaik! Tahu aplikasi apa yang digunakan dalam menghasilkan ilutrasi bagi menghiasi blog? Kay biar Yaya bagi tahu, guna Adobe Illustrator dan Adobe Photoshop laa..#cehh, macam pandai sangat. Er, tahu ke guna aplikasi tu? Tak tahu? Kay, Yaya tak reti nak bagi tuto yang cool, tapi Yaya boleh bagi link tutorial cool tu, ianya adalah milik Wan Hazel#klik je link tu then sampai ke destinasinya, hua3. Disebabkan Wan Hazel dah buat tuto so Yaya tak perlulah beri apa-apa tuto sebab semuanya dah tersedia kat blog abang Wan Hazel tu so ikutlah apa yang perlu#aku panggil dia abang sebab dia lebih tua daripada aku, don't misunderstanding kayy. And situ pun ada tuto untuk hiasi blog dengan kreativiti tersendiri. Memanglah agak pening sikit nak baca HTML dalam mengedit blog tapi lama-kelamaan korang akan terbiasa jika sering buat. Cuba kaedah ni, "Try and error", chaiyokkkk! >.<

Assalammualaikum#warna kasi ceria sikit!
So,how the new story ? Best or tak best? Rasa macam poyo pun ada ni, =_=' Kalau tak best, Yaya akan cuba untuk memper-bestkannya lagi ~
Sincerely - Yaya a.k.a Wuchy






thanks for read my post ;)

No comments: