Jyeah, Raya dahh. :')


Assalammualaikum, ;).

Kay Hello u olls! I come back! Yuhuuu! Kay gedik japp.=.='
Sekarang yaya tengah semangat nak membaca ni . Membaca buku Pendidikan Seni Visual. Berita baik: "Cikgu kata nanti ada lagi soalan paper PSV lagi , Jyeah! Kali ni yaya pastikan dapat jawab semua soalan tu! Study smart kayy!  Huhu ~ Tadi baru buat drawing je tapi tengok macam hampehh je . Bila dah macam tu, terus stop ja. Lapar pulak, hikhik . Then, sambung tengok tv. Lastly blogging, ni lah akhirnya! Kay watlek.dulu. Baru pukul 4.15 pagi der . Wa dah malas nak menghadap lappy lame-lame nanti mesti wa leka. Tapi buat jugak. Hikhik. Eshh, I'm just take a look for a while je . Sekarang ni pun memang tengah bosan gila . sebab tak ada kerja . Anyway korang, yaya tahu yaya lambat cakap , Selamat Hari Raya Aidiladha semua! Even raya kali ini tidak dapat menyambut bersama arwah nenek, yaya tetap mendoakan yang terbaik untuk arwah nenek yang tersayang. Al-Fatihah . Amin . Kayy , peace. Bai. :))

Eh, baru perasan something lah.Lama dah kawan aku Cik Hanim ni tak blogging. Rindu ah. Hurmm :(

thanks for read my post ;)

No comments: