Isn't she was from hell?

credit to PAKCIK GOOGLE

Assalamualaikum, jawab ye tak jawab dosaa! 

Kay, Hello peeps! ...... Errk?
Say Hello kat Yaya la!
Tak nak? Kay.. Yaya nak merajuk lahh.*akumemangcepatmerajuk,manja,wekk! :p
Merajuk adalah sifat orang yang tidak matang dan seperti perangai keanak-anakan. Cuba kita perhatikan perangai kanak-kanak, mereka akan cepat menjerit bila ada sesuatu yang tidak kena, betul kan? Cehh, benda tu tak ada kena mengena dengan topik kita hari ini, ececehh! Topik hari ini tak ada mengena dengan tajuk tu kay, so MEREPEK, actually. ==' Hey korang, ye koranglahh. Korang minat ANIME? Kalau minat mesti tahu tajuk movie ANIME kat atas tuuu, HEHE. Yaya paling minat movie ANIME ni lahh. Minat sangat sangat. Bila dapat tengok tu, I was like, WHOA! JYEAH! Okay hari ini Yaya malas untuk speaking sebab esok ada test MUET maka esoklah masa yang sesuai untuk speaking, KIH3, lepas tension! HUHU, so yaya layan kpop song for a while..


Best ke? Kalau korang minat KPOP, for sure BEST.*evenlagusedihgilakk XD
TAPI! Kay sambung balik ayat yang tak habis kat atas tuu.
Tapi tapi tapi, tak bermakna Yaya tidak ada guna english word, kan? 
But, I've no idea, what wrong with me now? 
Spirit ENGLISH gone! Owhh nothing else to say anymore!
Kay, Assalammualaikum, and good bye PEEPS! ;D HAHA

thanks for read my post ;)

No comments: