Dia Berubah T.T


 Assalammualaikum semua
 lelaki hensem dan wanita cantik serta
 kanak-kanak yang comel, HIHI. 

Kay, hari ni dah hari ke-2 study PSV. Okay lahh. Harini yaya maybe post benda yang merepek so korang xperlulah baca ya. Kalau nak jugak klik read more ye. 


Dulu cara kau bercakap dengan aku lain. Sekarang pun lain. T_T aku tak suka kau layan aku macam sekarang ni. Aku bukannya Barbie Doll kay yang senang je kau jugde aku. Aku diam bukan means aku lemah tapi aku SABAR dengan kau. Please faham.  Aku bukannya tak suka dengan kau tapi aku tak suka perangai kau yang sekarang. Aku sedar siapalah aku ni, kalau dibandingkan dengan kau, kaulah yang lebih baik, bagus and macam-macam lagilahh. Lainlah macam aku ni, tak sempurna#nobody's perfect kayy. Aku tak tahu apa yang kau fikirkan, anggap aku ni apa, and apa niat kau sebenarnya. Mungkin aku yang tak kenal diri kau sebenarnya. Kau bukan seseorang yang istimewa dalam hidup aku lagi. Maaf. Lepas ni aku takkan ganggu kau lagi. And hope kau lebih bahagia dengan hidup kau sekarang. 


K, enough.#fuhh lega! lepas tension! jyeahh!

Trylah dengar lagu ni, BEST. Serius best.#tak tahulah kenapa aku boleh layan lagu macam ni. 
Paling best dengar perkataan Appa, appa, appa*ayat macam tengah sedih jee. :))


Sendiri fikir kayy, no comment!l#cehh, bajet artis, :p
Yaya! Study lebih PENTING! Jom STUDY! HEHE. Kay, Assalammualaikum! :D




thanks for read my post ;)

No comments: