Boyfie?




Assalamualaikum dan hello aliens ! *kenyit mata dan senyum, HIKHIK*







Kay,satu ayat nonsence je yang yaya boleh cakap lepas tengok video ni. "Aloloo, COMELNYA" >,< LOL \nonsence lahh agaknya =_='/ Entah kenapalah yaya terasa SWEET semacam bila dengar lagu ni, huh? Kay, nak tell you all something lah, nak baca tak?  Erm macam korang tak nak baca je. Merajuk lagi lah. HIKHOK. Baru-baru ni Yaya ada perasan something kat post kengkawan Yaya, totally ramai cakap pasal LELAKI IDAMAN lah, pasal ciri-ciri lelaki yang diinginkan, then macam2 lagi lahh. Then I was like .... Errk? Gulp!  Banyak songeh korang na! \kah3/  Semua tu bergantung pada TAKDIR, ingat tu. 

Okay, serious then. So then tetiba je Yaya teringat pulak lagu ni. So search lah kann. Alahai SWEET nyewwww! Tapi ada pulak yang bebel kat sebelah aku ni, aduhai. "Yaya! Study lebih PENTING kay, remember that. Don't ever forget about that! Listen carefully, study more important than your monkey loves!" *Kayy lawak semacam ayat aku. Saja je, ayat tu sebagai SEMANGAT untuk diri sendiri. Tapi satu pesanan Yaya.
Yaya tak suka orang yang tak ikhlas, berpura-pura, hipokrit, berniat jahat bila berkawan dengan sesiapa pun, serius BENCI! Kay tu jee, =.='
Sebab dalam berkawan, diri sendiri haruslah jujur, setia and yang sepatutnya kawan BAIK lakukan lahh, kan kan. Dah la, penat yaya taip memanjang.*even tak panjang pun, HIKHIK. Banyak lagi nak cerita actually. Tapi takyah lah kot. Cukup sampai sini. Annoying much ? Kesah ? Lalala~ 


YAYA WUCHY
xoxo♥

#Assalammualaikum semua. HIKHIK, kay GEDIK sudahh.

thanks for read my post ;)

2 comments:

Dayana AZ said...

Lately pun Dayana banyak baca post pasal kahwin2, hik3 :P

Nur Hidayah ツ said...

Uih, samalah. Pelik gak.