My Old Friend

Assalammualaikum, readers! Hello!


-------------------------------------------------------------------------

-
-
-
-
-


Pakwe, kau buat aku tak senang hati lah kebelakangan ni. Dulu aku jumpe kau comel la pakwe, COMEL SANAD SANAD OUH. Lame dah tak jumpe kau lah pakwe, mesti sekarang kau dah HENSEM kan pakwe? HIHI. Guess what? Dulu aku fikir kau pindah nun jauh dari Selangor rupenye sekarang kau masih kat Selangor je pun. Sejak aku pindah Selangor ni, aku tak pernah terfikir pun nak jumpa kau, until now baru teringat kat kau pulak. Sekarang mesti kau dah jumpa awek comel, cantik n baik kan? Teringin jugak aku nak tengok rupe family kau. Tapi mummy dah TENGOK dulu! Tak aci#pergi senyap-senyap pula tu, HAISH! Eh, pahal aku tak tahu pun ada adek kau sebaya dengan AKU? Hishh, kalau tahu leh jugak study SESAME kan?#kay aku GEDIK, HAHA# Nak jumpa kau tapi kau KERJA kan? Tapi serious aku RINDU kau sangat sangat! Tak dapat jadi PAKWE aku pun, jadi ABANG ANGKAT pun boleh lahh. SERIOUS. Alorhh, aku sedar siapa lah aku ni kan sebab tu aku just nak jadi adek kau je, HIHI. Aku bukannya PERFECT pun. HOPE DAPAT JUMPA KAU SUATU HARI NANTI....


thanks for read my post ;)

No comments: