I never feel like this!



Aku tak suka dengan diri aku sekarang ni, BANYAK PERUBAHAN yang sememangnya aku sendiri xsuka! Aku tak sukakannya, SANGAT BERLAINAN! Please bagi balik diri aku yang sebenar! Skrg, aku mula jadi org lain. Study pun mcm nak xnak je. Seriously, aku takkan sampai PARIS*even tempat-tempat lain pun* kalau perangai aku still macam skrg ni! Aku perlukan seseorang yang boleh membantu aku berubah, PLEASE!*Xakan ada sesiapa yang akan ubahkan melainkan diri kau sendiri, yaya. Ya Allah, kuatkanlah semangat aku ni untuk belajar! Amin.*Anyway, ni semua salah aku sendiri jugak! Okay, ASSALAMMUALAIKUM.

XOXO♥

thanks for read my post ;)

No comments: