Ehh ni anak MAK ye?

Source: HERE

Assalammualaikum. Okay, harini aku bersemangat so nak bercerita la sikit. Minggu lepas aku dengan mom g la shopping sikit2 menghabiskan duit raya yang masih ada ni. HIHI. Dipendekkan cerita, aku terserempak lah dengan seorang mamat dengan mak dia.. Aku memang jarang tengok mamat macam tu, what I mean it? Act, dia pilihkan baju mak dia. Baru tu je, yang lain? Alahai, anak yang SOLEH betul la.. HIHI. That's not means what I want it okay, just semangat nak bercerita je. HIHI! K cerita abes, HUHU~

thanks for read my post ;)

No comments: