To HIM:

Okay SEKARANG AKU RASA NAK TUMBUK-TUMBUK MUKA KAU! GTH la! Cukuplah kau dah permainkan dia. Kau post kat blog kau sayang dia, WTF? Tapi gambar kau dengan perempuan lain pun dah cukup dan bukti untuk kau menidakkannya. Kau kata kau sayang dia tapi gambar kau jelas menunjukkan kau peluk perempuan lain. Haihh, aku pun tak tahu la, kau ni lelaki jenis ape? Kau ni pun B**** la. Agak-agaklah kan. Weyh, kau fikir kau boleh permainkan dia? Oh tidak, jangan sewenang-wenangnye kau perbodohkan dia. Dulu aku percayakan kau sebab aku fikir kau boleh "jaga" dia, tapi kini aku rasa tidak lagi. Nak tipu pun haihh.. Kantoi jugak! Kau ni bengong eyh? Kau fikir kau bagus? Tak sangka kau macam tu weyh menyesal aku percayakan kau. Dan aku kesian kat perempuan tu, desperate sangat agaknye ambil boyfie orang. OMG for capital S.. Pity you girl.. Ataupun kau pun b**** yg xtahu malu, EUWWWW. Sorry to say, kau berdua memang STUPID~ Opss, huhu~ :/ Disini aku bukannye nak mengaibkan sesiape, dan aku tak berdendam dengan sesiape pun. Sekadar luahan yang telah lama terbuku di hati..

**SISTER bukannye sekadar 
sibling di FB sahaja!! Opss!

Takpe sis, YOU'RE THE BEST SISTER I'VE. Allah nak tunjukkan kebenarannye pada kau, so it's truth right? Kau lupakan dia jelah sis. Dia tak hensem pun, kau memang tak sesuai dgn dia. Ada yang lebih baik. Just wait and see. Act aku bukannye nak jagi PEMISAH atau BATU API diantara korang tapi aku sendiri sedih tengok kau sis and kebenarannye terbukti. Aku takboleh biarkan je. Hope kau TABAH! *Eiiiiiw, POYO la aku ni, HAHA!

thanks for read my post ;)

No comments: