Key, Assalammualaikum! I'm sorry readers. Yersterday, I was blablabla.. Okay takpayah ckp apepun, korang pasti dapat faham keadaan aku bila marah right? TAK FAHAM PUN TAKPE! Okay aku memang tension bila dilayan sebegitu, SANGAT-SANGAT TENSION! Hello! Aku hormat dia bagai kawan aku tapi DIA? Haihh, dah le. Aku malas dok bercerite pasal problem tu je, nnti de je yang dok menganjing² aku. Stop situ je. Hope korang maafkan aku yang suka lepaskan marah tanpa berfikir ni, cakap pun ntah pape kan. Okay, sekarang ni aku nak citer pasal result exam, last week, and many-many(JAT, ko yg aja aku benda ni, HAHA) Terikot suda. Aku citer kat next entry la, hw pun dah tinggal SIKIT. HIHI. TAK MINAT NAK TAIP 1 ENTRY PANJANG2²

FOLLOWERS, MUAH SAYANG KORANG♥ 

thanks for read my post ;)

No comments: