Happy Eid!


DUSH! DUSH! BAMBIMBUM, bunyi mercun BERDENTUM!*cehh, POYO*
YEAH! HARI NI HARI RAYA! OMA, OMAI, OMAIGOD! Aku tahu kelmarin, harini & esok, ramai post pasai raya, balik kg lah*ouh, jeles wa*, balik umah lah*tu wa takrak heran meyh*, balik sekolah lah.. *Eyh? sekolah?* OWH, belumbelum, semestinya CUTI HOLIDAY untuk raya dulu! Kuangkuang~ Bagi pelajar PMR, sudah pun mengharungi exam mereka, but yang akan exam SPM dan STPM bakal dihadapi selepas raya. So I'm just wanna say GOODLUCK, Aja-aja FIGHTING! YEAH! Korang(yg amek SPM & STPM tu) jangan beraya sakan na, STUDY okay! Hope u olls success keyh! Adoyai, wa punya kredit suda abes! Ish! Bengong suda! K fine, ape ntah la aku ni. Asyik nak merepek ja. back to point, kepada rakyat jelata sekalian, aku nak minta maaf lah kan andai kata pernah ada menyingung, menyakiti dan segala kelakuan ku yang x senunuh secara tidak sengaja menguris perasan kalian. So, harini ucapan aku RINGKAS je:
SELAMAT HARI RAYA, SEMUA! MAAF ZAHIR & BATIN! Hope u olls have nice EID!

Love u guys!
YAYA WUCHY
XOXO

thanks for read my post ;)

No comments: