Guys! Please give me some privacy!


Aku tak tahan dengan orang yang tak belajar hormat-menghormati ni! Nama ntah pape bagi! Hey PEREMPUAN! Aku tak pernah panggil kau macam tu pun! Kau panggil aku MINAH? Kau lupa ke nama aku HIDAYAH? Kau kata relax? Do you think you're DIVA, GTH lah! Kau ingat aku ni tunggul! Pastu kau jenis takde sikap penyabar! Nak cepat je! Tapi kau sendiri LEMBAP! Kalau nak bergurau pun agak-agak lah kan, jangan ikut sedap kau je! Aku yang sabar selalu ni pun boleh BENCI kat kau weyh! Agak rimas dengan perangai kau yang suka menyibuk ni, MENYAMPAH! Aku bukannye nak jadi selfish tapi nak kau faham! Takkan semua benda kau nak tahu?!! Pastu tak boleh ditegur sikit! Kalau kau pandai sangat, kau hidup sendiri lah!Aku tak takut lah weyh! Cakap nak kau je yang betul, okay, pergi MAMP! Kau tunggu je la, I'll do something special for you, HATERS! Okay sorry readers! Aku marah gila dengan perempuan ni! Cakap macam KELING, ntah pape merepek kat aku! Assalammualaikum!

thanks for read my post ;)

No comments: