Figure out when you're 18 birthday~


Seriously, I'm sorry guys. Aku malas nak speak english. Okay aku ni asyik MINTA MAAF then BUAT LAGI. =) Haiya ape nak jadi weyh! Today macam post sebelum ni yang aku cakap, kalau kau baca kau tahu la. Okay hari tu aku ada post pasal hw geo kan? Kay, cikgu cakap our presentation are GOOD! Terbaik lah, ni semua pun sebab Izzati la, kalau dia takde pasti aku kena buat presentation semula la weyh. We have fun while we do preparation before that, huhu~ Key, pastu pasal MUET. Agak upset jugaklah! Punyalah excited nak discuss, BERLAGAK depan kengkawan yang tak pandai speak pulak tu! Hambek kau! While teacher record our discussion, tergagap² aku nak jawap semua soalan, HAHA. Ni la balasan untuk aku, THANKS ALLAH. Sebab sedarkan aku. =) So, nak cakap sikit lah kan. Form 6 ni sebenarnya BEST, even kau tension macam mana pun kau akan feels happy dengan Form 6 ni. Aku paling suka belajar dengan CIKGU RUZI, happening doe! Tahun depan aku akan naik flight. Where I'm go? Okay, now SECRET lah.. Aku fikir nak ajak cikgu buat camp la, PASTI BEST! HIHI. Then, last citer kay. Setiap yang berlaku ada hikmah and reason kan. So yang last tu tak payah kecoh la, you'll know someday. Okay, Assalammualaikum.

Erm, aku nak buat pengakuan BERANIMATI, aku ni ego bak TINGGI bak Effiel Tower tu! So, please don't regret because fall in love to me. Sorry, =(. But honestly, I'm quiet girl. 



thanks for read my post ;)

No comments: