OKAY, hello readers. That's me, again. Takpayah cakap ENGLISH sangatlah kan, HEEE~ Adehh, sakit dan kepenatan berlariyang belum hilang lagi. APEPUN TAKBOLEH. MOOD: BAD. YEAH, BESTNYEWWW LARI 1 MALAYSIA! Disebabkan aku dah lama tak BERLARI so SAKIT KAKI pun datang. Agak excited jugaklah aku berlari even adik aku yang join pun tak berlari.*oppss KANTOI* TAKPATUT =.=' OKAY DAH TU JE AKU NAK CITER, Assalammualaikum......

**yang bawah ni korang takyah bace eyh
DUSH, LOL


PENGAKUAN BERANI MATI NI WEYH, TO HIM:
Maaflah ye, semalam aku tak layan kau sebab aku leka dengar lagu, maklumlah hp baru. Aku tak tahu ape anggapan kau kat aku, mungkin semalam kau ejek aku or sapa aku or WHATEVERLAH tapi aku harap kau tak ganggu aku. Yelah kau dah nak pergi, so aku try untuk lupakan kau. Tak heranlah kau nak cakap aku ape pun, aku dah malas nak mengharap berkawan dengan kau. Hope kau berjaya lah kan and aku minta maaf kalau pernah tersakiti hati kau ke kan. Aku memang tak pernah burukkan kau, tapi taktahulah kau tahu atau tak. So, bye budak POYO. HIHI :D 

thanks for read my post ;)

No comments: