KAKAK, ILUSMUD!

Hye u ollss.. HAHA, best betul dpt jdi org lain time ari sek yg lepas sbb salah pakai tudung kn dah dpt nme lain. Hari tu teacher ade tanye aku guna nme yg t'lekat kt tudung skolah aku*act aku yg miang pakai tudung adek aku* then cikgu panggil nme aku sbg FITRAH! HAHA, naseb bek lah aku pandai cover even sbenarnye first time tu aku blur bila cikgu fikir nme aku FITRAH. Tapi esok nye cikgu dah takingat dah.. Aduyaii.. Seperti apa yg aku cakap kt post lepas2 aku nak deactivekn acc fb aku. HIHI, tak deacivekan trus acc tapi privatekn wall je. Malas la aku nak online lgi, boring la*ceh,bgi kaki gak kat yaya ni, bkn nye reti nk deactivekn puns, HAHA* Lagipun aku nak try focus benda yg lebih penting mcm STPM n BLOG ni ke? BLOG HUH? =='?? Erm, today act aku just nak citer pasal kakak yang aku sayang gilax ni. HIHI. Aku takpernah dapat kaka so mcm appreciate sangat doe. Yelah, selama ni aku yang jadi kakak kan so xpernah rasa ada kakak. Aku pun taksangka kakak yang aku dapat ni baekkk sangat. Alhamdullilah. Respect gilax kat dia, dia bljr kat UiTM tuuu! HUHU, hebatkan? HIHI. Tapi.. Entahlah, taksure betul @ x dia kakak angkat aku tapi apepun aku sayang kakak aku sorang ni. Dia bagi semangat kat aku for not give up bila msuk form 6 ni. Ye, dulu aku sorang ni la excited sangat nak masuk form 6 tapi bila dah dapat tawaran tu aku macam.. Err, faham2 sendiri je lah kan.. Manusia xkan pernah puas ape yg dia dapat.. So same to me lah*tetibe teringin nk UiTM pulak*.. Tapi sekarang alhamdullilah, setakat ni okay lah.. Sebab ada gak orang support aku. Tengok kat bawah tu, happy gilax doe. Ada kaka yang support aku msuk form 6! TERHARUNYE, ADEK! I really apreaciate my beloved sister, 
ILoveYouSoMuchUntilDeath! :')



 Akak, adek akan cuba yang sebaik mungkin adek boleh kak. Kalau boleh nak smbung study sesame dgn kakak. Insyallah.*ceh, xtahulah dia baca@x.tapi kalau bace.. huhu, maluuunye* Tahun ni, aku try nak amek exam MUET yg aku belum belajar tu. HOHO, tak tahu meyh credit @ x. Korang doakan aku yg terbaik ye. Amin. Hope sangat dapat credit, tapi xsure lagi kan. HAIHHHH~ K lah aku pun xde nak citer pape agy, Bye.

thanks for read my post ;)

No comments: