DANGER!


Long time not to see uolls! Hye alls! Ewww, GEDIK! BHAHA, dah dah ler*dadah ke?* Okay enough! Perghhhh! CUTI SEKOLAH YANG BESTNYERRR! Best bhai HW banyak! HAHA, best ler sangat~ Okay dah, jangan banyak cakap! Lu banyak bunyi kat sini je, tapi depan orang bisu. Cakap BI pun banyak error! HAHA! Tak pasal lu jugak dapat malu! BOOOO! Dah berambus-get lose! P siapkan hw lu tu! Jangan nak membazir masa & duit makbapak lu! SHUH!*just talking to myself, NOTICED THAT! Hehe, sorry. Tak EMO pun, actually bunyi je lebih. HAHA. DAD: Dipersilakan tutup lappy! Aku: PERINTAH TUTUP LAPPY DILAKSANAKAN! YEAHH,HAHA. Lupa nak bagitahu, aku salah tulis pasal post ni , dia dapat dari MARA la der! Best lah kan, bulan 7 baru masuk. Hurm, aku doakan kau berjaya ya, Ijat! AMIN. minggu ni nak masuk kelas lagi tapi jadual aku penuh dengan Kokorikulum pulak, adehh. Nanti aku post pasal KKLL tu, sekarang takboleh. Ada prob skit, sorry ye. KOKORIKULUM? Hate it!*konon-kononnye la* Bye, aku blah dulu la. Assalammualaikum...
Harini baru dapat bukak tenetnyewww, tetibe la ada prob so tak dapat lah nak online lame-lame~ HUHUHUHAHAHAHAHEHEHEHOHOHOHIHIHI~ :D

thanks for read my post ;)

No comments: