Bye readers T.T


Hello readers, dah lama aku tak update ini belog kan.. Sorry la, sebab aku busy dengan tingkatan 6 sekarang la der.. Ni baru je 1semester.. Hurm, kepala pun still ting tong lagi ni.. Yang lain okay la.. Mybe aku nak tukar update 2 minggu 1kali ke sebulan 1kali meyh. Acc yg aku tak guna tu aku nak tutup gak la, sebab aku kalau dah mengadap lappy  ni, mmg lama la aku tenung lappy je dari homework.. Nanti aku akan cari n tengok citer korea je.. Hihi, memang tak belajar le maknenye.. So, aku deciced nak stop for while untuk fb or ape-ape acc la and bila aku ada kelapangan masa, aku akan try update keyh.. BYE, Assalammualaikum..

thanks for read my post ;)

1 comment:

Nurul Jannah said...

gudluck tudy yeah ! :D