Result IPTA



Tengok lah! 2kali aku check! Nasib-nasib~ Sorry EMO sangat sehinggakan terconteng nama pulak kat situ, HEHE~ Yeee, aku tak dapat masuk la UiTM tu.. Tak dapatlah den nak masuk UiTM dengan Sarah, sorry. Pastu, ada le Kawan sorang ni, ajak aku masuk UNIKOP tapi aku taknak lagipun course Seni, setahu aku memang TAKDE. So takpayah la nak pujuk aku masuk sana. Hurm, sodihnyooooooo!  T.T. Ayah aku memang nak aku masuk form 6 tapi aku tengah pening ni, kena fikir poli, nak @ tak? Law dapat course yang okay, aku on je! Tapi depend on my dad le jugakk. Tawaran Form 6 memang la dapat tapi aku xyakin boleh bawak @ tak sebab tempatnye kat sekolah aku la. Masuk Form 6 nak amek Geografi @ Sejarah eyh? Err, esok dah kena daftar.. Mintak2x ler minggu ni xbelajar. Adehh. Actually memang tengah xde mood ni. Sorry~


thanks for read my post ;)

2 comments:

hanis said...

tunggu poli jela gini.
sedih kan :(

YAYA WUCHY said...

sadisss, huuu~ awak pun sama ya? :)