Kolej Lagi, HEHE~



CHAKK!! :D Haha, dah macam bebudak ja. Harini adalah hari ke-2 untuk Kursus Ms di Kolej Komuniti Kuala Langat tu. Dan yang paling best, aku dapat jugak amek kursus Adobe Illustrator tuuuu! YEAH! Hehe, best jugak la sebab Adobe Illustrator ni boleh buat grafik, contohnye nak buat Layout@Grafik Animasi. Tu yang best giler tu, hobi aku memang suka melukis. Act banyak functionnye, tapi aku pun dah lupe nak bagitahu ape benda la. Guest WOAT? Akhirnya aku dapat jugak bercakap dengan kawan aku yang aku citer kat post ni. Hee, okay la dia dapat masuk U. Semoga Berjaya KAWAN :). Act aku terlupa nama dia, so call "awak,kita" je, HAHA. >< Lupe pulak nak tanye, ALAHAI. Tapi okay lah, sebab tu xmeans aku sombong la kan. Aku memang peramah, banyak cakap tapi hanya bila kawan yang memang dah "ngam", dikenali aku and dia pun jenis banyak cakap, HAHAHA. Aku kan ada post tentang  subjek STPM haritu, so 2 hari yang lepas aku dah research, kaji balik buku Sejarah dengan Geografi yang utk STPM. Ehh, bukanlah, aku cuma tengok2x bukunye je dengan dad je. HEHE~ So aku dah decide maybe aku akan amek GEO sebab masa form3 dulu aku memang LEMAH bab2x Sejarah sehinggalah sekarang. GEO pun susah jugak, aku tak kata senang pun but I need to changed myself. Nak @ taknak, aku kena amek risiko even kesemua subjek memang SUSAH. Aku maybe tak amek EKONOMI sebab result SPM yang Ekonomi aku teruk dari Math. Minat tapi xboleh bawak pulak. REDHA je lha. Lepas ni, movie KPOP pun jarang tengok lagi kut sebab kena focus lebih STPM ni. Aku taknaklah stress sebab PELAJAR CEMERLANG STPM 2010, kakak Noor Yuhanis pun kata jangan terlalu gelabah or banyak tekanan. Tapi now rasa FRUST sangat weyh, TAK TAHU KENAPE. Act, sangat risau sebab jika lalai memang hancur lah. Erm, pasal lagu kat blog aku yang baru ditukar ni, lagu ni Acha and Irwansyah yang nyanyi. Aku pilih lagu bukannye sebab trend or WOAT, tapi sebenarnye secara ikhlas aku suka lagu ni. Aku suke gilax dengar lagu diorang, lagi2x lagu utk raye. Sedih tengok diorang dah xcouple tapi doakan yang terbaik je lah kan. AMIN! Dah lameeeeeeeeeeee aku tak makan Sushi, HUHU. Grrrr, NYUM3x. Bapak lapar gilax cakap pasal SUSHI ni. =.='


Assalammualaikum! BOIII~

thanks for read my post ;)

No comments: