Kolej Komuniti~


Yeah muka excited macam tuuuu! HAHA. Harini adalah hari pertama aku pergi kursus kat KOLEJ KOMUNITI!!! Hihi, okay lah kan dari xde buat ape-ape study. Eyh, aku ada cam la jugak sorang budak ni macam bekas pelajar Form 5 tahun lepas. Aku nak tegur sapa gak tapi tak tahu nama dia ape. Aku ingat semua orang pakai le BAJU KURUNG. Rupenye aku sorang je jadi gadis ayu kat situ, HAHA. Kursus tu okay lah jugak, aku kelakar tengok dad tu, HAHA. Cakap pasal IPTA semua tu, xpe lah kan dah takde rezeki aku nak masuk UiTM. Okay leh. DAh dah, BOIiii~

thanks for read my post ;)

No comments: