Fever

Harini, dah hari ke-3 aku masuk ke alam persekolahan. Aku pun jadi lah BUDAKSEKOLAH semula. Cuma yang bezanya, aku dah tak belajar dengan kawan2x kelas aku yang gila2x tu dulu. Agak rindu juga dengan 'tingtong' mereka. Kalau ada, mesti KECOH punya! Gelak mesti BESAR2x! HAHA. Tapi sekarang dah lain, semua dah bawa diri masing2x, belajar pun kat tempat lain, yang dah kerja pun ada gak. Hurm, nak cakap ape eyh? Entah le, kelapa serabut ni.*eyh, bukan kelapa, tapi KEPALA! Aduhhh, pening la nak fikir pasal subjek form 6 ni. Kalau kau nampak aku ketawa, it's not means aku GEMBIRA & xde masalah. Ye, kalau kau nak tahu aku ni banyak masalah. So takpayah la 'kau' nak BANGGA dengan masalah 'kau' tu! Aku ada jumpa sorang budak ni, perangai dia sebijik macam Mas, BFF aku tu. Ececeh, Mas xcakap pun kau tu BFF dia, HAHA perasan! Aku rasa macam kipas susah mati pun ada. Haihhh, ini lah kehidupan, ada masanya susah, dan ada kalanya senang. Aku confius nak amek Kelas 1 @ Kelas 2? First, Aku memang minat Ekonomi tapi ada Geografi la pula. Second, aku minat B.Melayu dengan Seni tapi kat kelas tu ada Sejarah! Aku.. Errr. ==' Tak tahu nak 'korban'kan subjek yang mana, sebab keputusannye bercanggah! >< Ada la sorang kawan aku ni offer aku, pasal art kat UiTM. Tapi aku dah decide nak masuk form 6, so biarlah aku bersusah2x belajar dulu kat sekolah TPG ni. Parents pun okay je. Nak buat macam mana lagi, dah memang nasib aku kut? Maybe lepas ni, aku jarang untuk berblog. Aku kena focus pada form 6, sebab cikgu2x ada cakap "Yang form 6 tu, kau tak belajar rajin2x, memang tak akan lepas lah!" It's not mean cikgu tu nak takut2x kan aku tapi dia suruh aku supaya jangan lalai macam kat sekolah menengah dulu. Yeah, lepas ni akan sering dibebel oleh cikgu2x kerana HOMEWORK. Tapi entah betul ke tak aku ni leh tahan xberblog? Taknak berlagak lah kan, ye saya tak sepandai awak2x semua. Aku tengok ramai form 6 bawah tu yang dari kelas Science. WOOO~ Tergugat! Cuak pun ade.Susah hati pun semacam laut bergelora, HAHA. *ayat xboleh blah* Dengar cer, exam form 6 pun lagi susah dari mana2x U. So, depend pada kita sendiri lah kan. Maybe blog ni pun aku update 2weeks/update @ ape2 je la. Ye, nampak image dibawah ini? Saya FEVER masa tu, so xdapat la nak online lame. Baru perasan Ira and Sarah ada cakap pasal saya~ HEHE Sorry semuaa, lepas ni maybe fb @ blog akan deactive kan diatas sebab2x kesibukan dengan pelajaran dan diri.


Minggu ni memang kelas padat weyh, sabtu ahad ada kelas dlm bulan Mei ni! Haiyoo~ Dah tu,le handphone ku akan DIRAMPAS! =.=' Perghhh!


thanks for read my post ;)

No comments: