Aku rasa nak cekik2 orang je! MARAH NI!



Assalamualaikum. Fuhhhhhh tajuk entry macam nak makan orang jek. Tapi jangan khuatir, jangan risau... aku bukan lah orang yang suka makan orang. HAHA. Aku suka makan spaghetti dan sushi dan coklat dan buah dan ............ oh WHATEVER! Errkkk tiba-tiba pulak dah! Oke entry aku ni bukan nak cari gaduh okeh. Jauh sekali nak mengutuk sesiapa.... tapi kalau ade yang terasa, aku awal-awal lagi nak mintak maaf ye... Tak ada niat nak menyakitkan hati sesiapa... Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Kau nampak gambar budak diatas ni?? Aku rasa colourful semacam je tengok gambar ni, HAHAHA. Berdekah bila baru perasan warna baju dgn tudung xmatching langsong! Time ni memang without make up ler, pucat kan? Last2 minute bru dad nak bagi tahu, so pakai je lah ape2. Hentamkan je lah, LABU! Macam orang sakit lerr. Dah tu, aku xsempat nak pakai shawl, adehh ==' . Aku tahu ni POYO, lantak gua lah der~ Catch pun pakai hp biasa je, via C5 jeyyyy. :p . Okay udah2 ler tu, nak berlagak pun bertempat lah weyh, HAHA. Semalam adik aku dah pergi Perak, +.+ haihh. Aku bosan gila la weyh kalau dia xde, sebab aku suka sangat menyakat dia. Memang dia pun suka disakat so memang ngamlah. Aku tengok adek beradek orang lain suma muka sederet macam same, tapi adek2 aku lain rupe. Memang muka kami berlainan tapi hati sehati dan sejiweeee,EuWWW geli pulak aku cakap macam ni, HAHA. ^^ 3 hari dia xde kat umah, so tersangat le BORINGGGGGGGG~ >< Aku tahu aku kurus & suka buang benda xberfaedah yerr, tapi belum lagi nak MAMPUSSSS. Jangan cakap sesuka hati ye, jangan harap aku akan ikut cara korang bagi sesape yang tu tak tak tak tak tak, err memang TAK ahh! Cepuk kang. HAHA. Dah cukuplah ketawa tu, kang ilang ingatan kau. Ceittttt, tak guna. Aku ingat harini hari Sabtu. Bila mom told me its Sunday, and I was like..."owwhh" *Maklumlah dah lame tak pergi sekolah* Okay dah xde pape nak cakap lagi lah.. Tapi kalau aku nampak benda kegemaran aku, aku speechless.. HUHU~ Dah, Bye kawan.


*Kata2ku untuk harini: POYOS!

Tapi aku suka lagu The Ready Set ni, 

best dowh. Ishh, ape2 je la =='


thanks for read my post ;)

No comments: