YEP PO~


THRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Hey guys, just ignore wht the above, HAHA. WHAT! JB HAS A TWIN?? OMG! JB SO CUTE, AWW2x!(tergedik2x kjap) >< OWHHHH, I've been crazy about JB FOR LONG TIME! Eleh, macam betul je yaya ni! Ini Dani Shay okayy*double 'y'Act ini bukannye kembar si beber tu lah HEHE*hoiii, lu kecoh aphal? lu minat ke, nyah? Yaya bukannye kecoh le tapi nak bagitahu true story la, right? Lagu Dani ni pun okay okay lah, lagi pun tak minat JB tu, so Dani Shay pun I guess her song pun biasa2x jelah kan. Rambut dia pun korang dah boleh agak2x lah kan, then WHAT THE...*erm yg ni xtahu nk ckp pe Yaya bukan nak kutuk la kan tapi nak buat cam ne yaya bukannye minat sangat si beber ni*opss salah eja pulak

SHE: Dani Shay

NAK DENGAR LAGU DIA? HOHO~ MEH LA KITA DENGAR SAMA2x YA, HEHE
*okay tadi ada masalah tenikal, so tersalah klik, HAHA.

thanks for read my post ;)

1 comment:

hanis said...

sumpa sebiji..hoho.
kalau die popular.bieber msti dengki.haha.