Selamatlah kau!

Tetibe je rasa nak baca entry follower ni, kira semua lah kan yang follow tu dibaca lah, yang tak tu sorry lah. Tapi yang mane2 sempat baca le, yang xsempat tu nanti2 je lah dibaca okay dear.. Sambil baca tu,dengar lagu sekali. Masa tu mood pun suam2 je lah.Tiba-tiba, mood yaya berubah, jadi hangat macam air yang didih baru dimasak! WHY? Tengok image yang kat bawah ni, haishh. Geramnye,yaya terus stop follow mereka tu. Pastu, yaya tukar lagu jugak. Lagu ni paling sesuai kut: I'M GOING CRAZY HAHA, sesuai sangat le kan dengan perangai yang gila2 ni. Pastu, kalau nak lepas tension dengar lagu ni: TONIGHT Haha, sure gila jadinye*faham2 je laPaling suka tengok G-dragon hempas gitar kat MUSICBANK. GILA LU BABE! Bila bw belog-belog yang dah lama xupdate tu, barulah perasan something. 
Eh, dah tukar link ke? Err... Haih, asal lem kau sorang ni??

Last2, gua sendiri pun stop bw blog. Start malas tgk benda alah tu, haishh. Gua terus tengok citer Korea kat lappy ikut linknye la*kat lappy jew* Act, gua xtahu pun link citer Korea ni ada. Tapi bila tengok kawan gua ada update link ni kat fb, so masa tu lah gua baru tahu. Credit to: Farahin Comel ni, act dia memang comel tapi gua ni segan nak tegur-menegur. Dia memang comel, tengok ni. Bukan sombong tapi gua segan lah, xtahu kenape, hehe. Sebab tu gua senyap je. Gua ingat lagi time myra catch gambar gua, gua pulak terhegeh-hegeh jadi segan*sengallah*, then ada ke patut gua ckp "eh, jgnlah gambar kte xlawa"*maklumlah segan nak mampos time tu,HAHA". Gua minat citer Korea, tapi sayangnye gua xdapat selalu tengok.  Lagipun, parents gua xmenggalakkan and xminat citer Korea ni. Kalau tengok pun, senyap2 je. Kalau kantoi, habess bising jadinye. Tapi macam mana ntah, gua minat citer2 mcm tu. Huhu.

HUUU~


thanks for read my post ;)

No comments: