SPM?


Hello, nak cakap ni MASA tu EMAS! Tahu kan? *Err, hape kebende ni?* Dari awal bulan sampai harini terngiang-ngiang kat telinga ni, "Result esok ni macam mane eh? Okay ke tak? Okay ke tak? Haiyaaaaaaa!"  Esok result SPM keluar! Bertawakal jelah, minta2x cemerlang lah weyh. Awal-awal bulan lagi, Dad dah suruh apply bhg. perguruan sbb kerja dgn bhg kerajaan. Tapi.. Haihh tak tahu lah.. Nasib baik borang dah isi, tapi tengok lah result SPM macam mane nanti. Addmath tu jangan cakap lah, confirm kertas mesti banyak pen merah! yelah, yaya ni bukannye pandai sangat pun*sedar okay* HAHA. Punyalah nervous, hanya Allah je lah yang tahu. Doakan result yaya cemerlang okay, err nama sebenar yaya korang tahu tak? Hihi, *boleh lagi terseyum?* Ish3x tak patot2x! Yang nak amek result SPM tu, hope korang gud luck okay. Sekarang ni ramai update status psl SPM kan? Disebabkan Internet sekarang ni "laju" sangat, so penggunaan lappy telah pun dikurangkan. Kalau boleh yaya nak senyap buat sementara waktu ni, nak rehat dari berblogging. Maybe 1 week? *Boleh ke aku tahan xberblogging ni?*huhu. Tengoklah macam mane nanti, kan kan? Assalammualaikum :))


CONNECTION SEKARANG:
LEMBAB*okay,fullstop* XD
HAHA

thanks for read my post ;)

1 comment:

hanim azhari said...

gud luck dear ;) semangat3x..hahaa