Saya juga mampu buat sendiri maa. Haiyaa!

Credit to Photobucket

Akhirnya berjaya juga, saya buat doodle. Ni pun pakai my lovely PAINT ja. Aku pun xtahu nak letak tajuk ape, last2 aku letak "MIMIK MUKA" *Haha, lawak ke!!*Tapi xle perfect, xcute macam org lain. Hurm, sekarang just nak use adobe photoshop ja, bukannya xde tapi dah terdelete la pulak. Grrr! Hurm, xsabar nak tengok hasil doodle saya selepas guna adobe photoshop tu. Huhu~

Yeee, aku tahu xcomel kan? Wekk :P

thanks for read my post ;)

No comments: