Pencuri doodle!!

Mempersembahkan, jeng jeng..

 credit to: Photobucket

WHAT THE?? Okay, dengar Parachute ni dulu. Nak dengar lagu, pause kan lagu aku tu... Dah dengar lagu tu? Xde mengena pun sebenarnye, just nak bagi korang relaxx sikit. HIHI. Ni, nak habaq kat semua blogger yang minat bnda alah yang kawaii tu. Sekarang ni isu pencuri doddles orang makin menjadi-jadi termasuklah aku sendiri. Sebenarnya aku pakat amik je kat photobucket tu, tapi aku xsedar yg tu adalah hak milik orang lain. Dah tu, aku ni jenis jarang online,sebab tu aku jarang nak ambil tahu.  Mula² tu aku ada perasan jugak pasal benda tu, then aku bagitahu lah kawan aku yg terkena ni lagipun masa tu link aku xde kat situ tapi xsangka jugaklah art yang aku guna tu pun hak milik orang. Nasib baiklah kawan aku  bagitahu aku balik. Kalau tak, haihh. Sampaikan owner art to post link blog aku and ada link owner art yg aku amik tu. Memang terbaiklah, popular link aku kat situ. Memang cuak la tahu link aku pun terpapar kat situ, last² aku pun minta maaf lah kat ownernye tu and dia pun dah maafkan, okaylah tu kan. Aku pun dah delete mane² doodles yang aku pernah ambil kat photobucket. Memang menyesal sangat tapi apepun setiap orang pasti melakukan kesilapan juga. Akhirnya aku buat keputusan untuk buat doodle aku sendiri walaupun doodle aku xsecute mana pun, kerana itu lebih baik dan tidak menyusahkan orang lain lagi. 
p/s: Jangan ambil doodles orang lain tanpa kebenarannya. Siapalah yang tak marah, kita buat penat-penat orang lain senang-senang ambil n erase signature.Aku nasihat dekat diri aku juga. Lepas ni, jangan lalai, minta kebenaran dulu. Salah aku juga, ambil tanpa fikir perasaan orang lain.Sebelum perkara yang lebih buruk berlaku,baik lah cepat² insaf. Kalau xnak, meyh aku tembak kau dulu. Beng! HAHA




thanks for read my post ;)

No comments: