"org" youtube

 Assalammualaikum sume, *eceh,mcmlah ramai yg bace* ==' harini mmg yaya bernaseb baik sbb dpt gak update gak, sbb kebelakangan ni busy tlg adek buat kerja kursus seni dia tulah. *kantoi plak* Sampaikan header Ira pun xsempat nk buat, I'm so sorry Ira :'( Online pun naseb baik, mlm tadi dpt tapi kejap je, sbb ayah xbagi online tapi disebabkan dia keluar jap, dapatlah den online. Err, bestkan kalau dapat kakak macam ni, tlg adek buat kerja, kan kan? Hehe, bkn tlg tapi diupah, kih3. tapi dia bagi yaya RM5 je, :'( . Bkn nak merungut tapi penat tau, dah la watercolour yg yaya syg sgt tu dikorbankan utk tlg dia. Bila yaya minta gantikan, tahu dia cakap ape? Dia cakap suh je ayah ganti, sbb colour tu ayah yg kena beli. Errrr! Kesian kat ayah, xpasal² dia pulak kena keluarkan duit. Okay stop cerita tu, xnak sambung agy! Sekarang pasal topik lain, Hurm, berkaitan dgn tajuk tu, sekarang senang sangat kan nak jumpa macam-macam gelagat org Melayu kat YOUTUBE ni. Najwa Latif la, Anwar Hadi la, and macam² lagi lah. Semua pandai speaking kan. So, harini yaya nak citer pasal mamat yg popular kat youtube *popular kot?* Ehh, korang pernah tgk tak video yg pasal sorg budak ni ucap hari ibu kat youtube dgn penuh mengharukan tu, *I think mengharukan kot*  :'(



 sob..sob..sob :'c terharunyeee.. eyh, lari tajuk plak. heee~ haa, ingat kan? *xingat pun xpe, okay straight to the point* Actually nama YOUTUBE dia: matluth fi90 *bgtau sbb sng skit korang nk search kan* so harini yaya nak tunjuk lah video yg terbaru dia, kali ni bola & mercun punya pasal, , dia ni mmg pandai speaking, gua ckp lu, mmg TERBAIK! :D okay lah mls nak cakap banyak nnti de org marah, :D hehe. tapi papepun, yg paling BEST, bhg last skali, siyes lawak taw! *err lain org, lain lah pendapat, betul x?*  HAHA, okay enjoy guys!


*harini mood happy tapi ada sedih sikit sbb .. shh, secretlah, benda pun private,hihi :Dxpyh la nk citer smua bkn dpt COKLAT pun.

thanks for read my post ;)

No comments: