Hello2x? Bila kita nak jumpa lagi eyh? Aku miss kat korang, korang miss ke kat aku? Hurmm, entahlah maybe tak kot. Aku memang nak sangat jumpa korang, tapi korang ada perasaan macam tu ke? Don't knowlah. Aku dah lama nak tengok muka korang tapi korang sudi ke tengok muka aku? Aku nak tengok gelagat korang sekarang, tapi korang ada nak tunjukkan ke? 
Rasa macam ada something tak cukup je: Just Can Get Enough 

thanks for read my post ;)

No comments: