HANIM BUAT BLOGLIST? BETOL KE?



Hello dear! Yeah, panggilan ini untuk semua pembaca yang setia diblog saya!*special kan?* 
Kali ni, saya dijemput oleh the owner sendiri tu meyh, GEMBIRANYA! Comelkan bannernye? Huhu~ Jomlah join bloglist dia, jangan takut, dia sangat baik & peramah taw! hehe 
*klik banner diatas untuk join*

proof*huhu*
Comment tentang blog :
Suka dengan headernya, sangat ringkas dan comel. Blog yang best untuk dilawati sebab ownernye rajin update and kebanyakkan entrynya sangat berguna. Lagipun, bahasa dan font yang digunakan senang untuk difahami. Nak contohnya? Eh, pegilah blog dia, nanti korang akan tahu ape yang bagus kat situ. Eyh, lupa nak cakap, aku PEREMPUAN taw!*eleh, sengal lah, hanim mesti tahu, lgpun kwn skolah tu* Haha, bior r.


Okaylah stop citer. Act, saya banyak sangat nak citer ni, ^^
tapi tengoklah keadaan blog mcm ne. Huuu, T.T Bubye. SAYANG KORANG, TEHEE~

SAYA TAG BUDAK COMEL:
 Alan
Linana
p/s: Haihh, kenape bila nak publish post asyik error je? Apakah?

thanks for read my post ;)

1 comment:

hanim azhari said...

hye!! dear mekasih join..syg yaya ketat2 hahaha