♥SCH

Salam.. Harini terasa nak buka  , ntah kenape eyh tetibe je nk baca buku sekolah balek. Maybe sbb terlalu miss time nak baca buku kowtt, rindukan sch, rindukan leteran cikgu-cikgu yg bersusah payah nak ajar aku yg sengal ni, rindu jumpa kengkawan kat sch, miss time bergosip-gosip, and lastly miss a lot some homework yg teacher bagi. Okay tu je, tamatlah ceriteku utk harini. TEHEE~
hey school, I really miss you!
by animal lovers

thanks for read my post ;)

3 comments:

specky gurlz said...

hahak..sme r kekadang anim pon teringat masa2 kt skul dulu..rasa mcm nk skul blek..tpi klu sllu igt masa dulu bile plk kiter nk tgk mse dpan..right?

dina darwina said...

kenangan sekolah paling best n_n..nice too meet u

Mr. Swift said...

Boleh! Dah masukkan. :D