momo makin gemuklah ✿

hello peepss!Photobucket sehat kah? baek kah? saket kah? gembira kah? sedih kah? *berape punye 'kah' daaaaPhotobucket* eh, rindu lah kat korang semua, lama tak jumpa! *ayat xbole blah tapi tajuk punya lah berbunga bagaii, HAHA* okay, today yaya just nak post pasal si gemok yg makin gemok dan yaya paling sayangPhotobucket ni. . makin lama hidop, makin mengada ngadaPhotobucket, makanan makin lama, makin kena berkualiti, maka KOS makanan dia pun makin meningkat. *dah macam conclusion dlm science pulak dah* nak tauPhotobucket x? bulan ni je, banyak pula dia punya songeh *bahasa k**. kerjanya, pagi makan, petang makan, malam makan, pagi pagi buta pun makan, asyik makan saja, kira nya 3½ jam selepas makan dia pasti nak makan lagi. aishhhPhotobucket!!! mane lah tak jadi gemok kan kan. tapi segemok gemok dia tu, dia tu lah yg paling yaya sayang sangat sangat sebab dia pandai pujuk hati yaya lah, dia ni memang manja sangat. ehPhotobucket, tapi yg 1st semesti lah sayang Allah yg utama kan kan. okay, yaya tahu korang maybe ada yg perasan si gemok ni berubah @pun x kan? xpe xpe, yaya tak kisah sebab yaya cuma mahu bercerite, xpakse korang bace pun. kalau nak bace, just readPhotobucket it, but if you don't like it so don't do it lah*BROKEN ENGLISHPhotobucket, HAHA* dengan ini mempersembahkan, hee~ ① ② ③*ceh men no. pulak dah*


ⓜⓞⓜⓞ says: hey, ape tengok tengok?!!
 *aiseyman, dia memang susah nak dipikat, LOLPhotobucket*


ⓜⓞⓜⓞ says: hurm~ lantak kaw lah, ♨, JK
kaw tengok lah pipi dia tu Photobucket

adoiiii, kucing mane le boleh b'cakap dlm bahasa manusia,

kalau b'cakap dlm bahasa kucing, sememangye lah boleh, kan kan.

*ade ke bahasa kucing? TEHEEPhotobucketokay dear, xmau berleter panjang² 

lagi, nanti kesian kat korang yg tgh bace tu, bubye, Photobucket u olls,! ^^♭

thanks for read my post ;)

6 comments:

specky gurlz said...

momo..hehe cute name tu..kalau kucing yaya momo kucing hanim pulak momel

specky gurlz said...

momo..cute nme tu kucing hanim pulak momel hehehe

k.a.s said...

cutenya kucing kamu.. blhla geng sama kucing saya mcmni. hehe. xD

fyna said...

alolololo...tomey2 nye die....




jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Cik Moon said...

tomeiiinyerr momo...geram tgkk...

nanie said...

chumel nye ....
tringin nk bela cat ..
but my mom x kasi ....
huurrmm ...