IF MY CAT..

ten-twenty-one:

i really really want a cat like this one..{photo courtesy of cuteoverload.com}

i waaaaaaaaaantttttttttsdsfvbhgjkm :O

Hello peeps! Semenjak ni, aku kerap post pasal kucing je kan? Haihhhhh.. Haha.. Nak tahu x? Lpas tgk gambar ni, aku terfikir satu benda pasal MOMO. Kalaulah MOMO suka posing macam kat atas ni, xterbayang ape lah yg aku nak buat nnti! Comelkan? Aku geram betullah dengan kucing kat atas ni, chubby betol! Bhg. mane yg aku nk tgk kucing ni, 1st, aku tgok pipi dia, 2nd aku tgk perot dia, tu je aku suka tgk kat kucing ni, aww aww COMELNYE! LOL Mesti kucing ni jenis kuat makan macam MOMO. Kesiankan dgn kucing tu? Mesti tuan dia buli dia! ERR! Tapi MOMO nakal, payah sikitlah nak pelok-pelok dia! Kat post ni gak, aku  nk ucapkan TAKZIAH kepada ZUAI, yg baru2 ni kematian kucing kesayangannye. Yup, life must go on Zuai!  Aku pun pernah sedih gak sebab kucing yg aku bela pasti mati! Sedihnye. Actually, banyak juga kucing yg dah mati, kira2 dlm lebih dari 30ekorlah. Bkn aku bunuh mereka tpi dah ajal mereka kan, nk buat cmne lagi, redha je la. Aku ni memang sukakan haiwan, tapi mummy bagi aku bela kucing saje so kucing je lah yg aku bela. Erm, korang doakan eyh, si MOMO ni panjang umur supaya lps je aku tamat study nnti, aku nak pelihara dia betul2 supaya sihat & cergas mcm kucing2 lain.. Btw, I LOVE YOU MORE, MOMO! weee~ Hurm okaylah, aku xde pape nk cakap lagi lorh LMAOO, bubye!

MOOD : HAPPY + NERVOUS BABE, RESULT SPM DAH NAK KUAR, YEAH! XD

thanks for read my post ;)

No comments: