CONTEST❤

Assalamualaikum semua.. Berblogging secepatnya sebelum tamat tempoh. Menghairankan kan? Sedikit kelainan diberi pada tulisan untuk post kali ini sebab post kali ni special sikit.. Untuk u olls baca la jugak kan, Hee~  Okay, now yaya in badmood! Kenape lah yaya selalu macam ni?? Aishh, yaya ni LEMBAB la.. Baru harini, yaya perasan ada tag dari Ira.. Padahal dah lame tu.. Aiyoo, minachii... *bertamil la pulak, HAHA Bytheway, thanks Ira Ini kontest yg keberape ntah yaya join untuk korang-korang yang berminat. Mana-mana korunk rasa blog korunk ada salah satu dari cun lawo & kemas tersebut,jom join. Tak salah kalau korang nak mencuba b'coz hadiah wang tunai menanti korang! So marilah join cepat-cepat contest ni yer :D



SYARAT PENYERTAAN :
(1) Warga negara MALAYSIA .
(2) Semua jantina diterima
(3) Ada blog! takder blog .. ditolak !
(4) Follow blog Cik Sue
(5) Tag 4 orang rakan anda taw (makesure dieorg taw)

Tarikh tutup :
30 mac 2011... itupun melebihi 100 orang penyertaan . 


Budak Comel Ditag:

Okay, yaya mengaku! HAHA, kenape suka sangat copy paste ni?? Ish3! Nakal betul! Okay, kengkawan, yaya mau tido.. *masih badmood ni, nseb bek dapat on9 kejap. Pheww, bye3 u olls ! muahh♥

thanks for read my post ;)

2 comments:

norsyuhada binti johan said...

gudluck dear!!!!!

♥♥ beLL ♥♥ said...

bell jalan jalan dan follow si cantik :)