~si penyibok~

OMG! Berat giler!
Baru try, da merungut!! 
(Nak tahu ape benda yang aku membebel?? Sila lihat image di bawah)
"Nah, ambik ni! Nak sangat try kan, try sepuas hati kau",
Mom berkata. First time aku pakai yang ada benda alah tu berat bagaii 
Hadoii, sakit badan aku. Sangat sakit, sebab aku asyik terkena benda alah tu je!"
Badan kecik je tapi nak pakai benda yang besar2! Wawawawawa~
Sungguh cantik buruk kan? Kaw tengokk lah, kecik besar kan? 
Sangat besar! Tapi nak buat cam ne, dah aku terpikat.
Benda alah tu nampak cantik ala mewah gitu.
Huhu, nama saya "yaya"~. Heheh.







Pink colourrr, weeeeeeeeee~
Okea, sopan sikit=
 Assalammualaikum~

** Tengok kak Liyana pakai braces,
  duii jealous giler, macam nak pakai jer.

thanks for read my post ;)

No comments: