Ohh tidak!! Menara Jatuh??

191
Menara jatuh? Menara ape?? Aduhh, amat meyesal sangat! *tiba-tiba je~ Kelekaan lepak kepenatan sebab tak cukup tidur, dan kekenyangan makan Prosperity kat Banting semalam *sedap taw! Bangun pagi-pagi, bukak fb, post pasal birthday kawan, then main game. Ehhhh!! Pedulikan je gambar, tajuk & ayat diatas, tak ada mengena dengan topik seterusnye, HAHA *tipu je ye, kena tampar ni nanti! Haha, ouke2. Actually, yaya baru je berangan dengan satu menara yang yaya minat sangat ni~ Yaya amat terpesona pula dengan menara ini, entah kenapa yaya rasa teringin sangat nak pergi ke tempat tu.  Rasa macam tempat tulah yang paling romantis *eceh3, dah mula berangan pulak, nk kena lempang laju2 ni! HAHA


Tengok menara ni! Siang nampak macam biasa je kan??
Tapi bila malam, perghh cantiklah!!



Bila larut malam, lalala~ *menyanyi lagu P.Ramlee pulak dah



Sebenarnye, nama menara ini ialah Menara Eiffel
Menara ini terletak di Paris, Perancis. *sangat jaouhhh kan??
Sayangnye, keindahan menara Eiffel hanya pada waktu malam sahaja
Iaitu ketika cahaya dari menara Eiffel dipancarkan.
*huhu, cantiknyeee~



Hurmm~ 
Bila tengok menara ni teringin pulak nak tengok 
balik movie Eiffel I'm Love kat youtube.
*alaa, kat youtube je...


Haa.. Inilah rupa menara Eiffel yang dilihat dari bawah.
*takde benda pape yang menarik pun

photo

Hah, ini lah cerita Eiffel I'm Love.
Boleh tahan jugak lah best nye,
biasanye kalangan remaja je suka movie macam ni.
Ecececeh, movie romantis la katakan..


Bagi yang nak menonton tu,
SELAMAT MENONTON!!
HAMPEHH!
 Cehh, penat je orang lain 
baca post kau ni, itu je yang 
kau nak sampai kan?? ISH3!
Okay, bye3!

thanks for read my post ;)

No comments: