Nak ke tutorial??

Pagi-pagi, semua orang dah tinggalkan aku sorang-sorang kat rumah. (SOB3, sunyinye duk sorang kat rumah) Adoiii, bosan giler. Momo aku pulak memekak sebab nak kuar je, aku pun tak boleh tidolah. Aku bangun terus buat kerja rumah yang ............................................................
erm, ape ek?? Entah, aku tak ingat (dah mula merepek). Aku mati akal jap. Hah! Speechless lagiii... Asyik-asyik tu je aku cakap, hadoiii! Alaaaaaaa, bosannyer! Agaknye kalaulah hari-hari aku macam ni, boleh daftar kat Hospital Bahagia ni!
Masih ada lagi tak tahu yang yaya ni sebenarnye along eh( yaya@ along = akulah tu)? Tak mengapelah sayang, aku tak marah. :P

placuit nova condita track yayafelices vos, rectene?

Bonus es beatus, quia et felicem esse. ;)
Hurmmm, ape maksuknye ek? maksudnye.. "korang senang tak dengan lagu yang baru aku letak tu? Awak berasa gembira ke? bla,bla,bla~" Wekk, ade aku kesah kalau kau tak suka? Lantak kau lah! Hahahahah! Hoiii! Kau yang bace post aku sekarang ni! Ye, kau dan sape-sapelah. Der, aku nak tanyelah, sape-sape yang mahu nak menjawap soalan aku ni kan. Kalau kau tak nak boleh blaahh. (ish3 tak patut2)Adakah aku layak memberi tutorial pada orang yang tak tahu nak uruskan blog mereka? Bagi aku, aku tak layak sebab aku memang tak layak, hahah. Lagipun ayat aku tunggang terbalik hancorr musnah macam tongkang kapal pecah! Alaa, sapelah diriku ini nak ajarkan orang lain sedangkan blog aku sendiri tak terurus. Blog aku sendiri serabut kan? Aku rasa tak ada pun orang yang sudi nak aku ajarkan, ==! Ada kawan aku pun tanye tapi aku tak expert nak ajar orang ni. Bukannye ape, aku cuma nak tolong je, kalau xmau pun xpe, aku lagi senang. Hurmmmmm, pendapat korang pulak, patut ke tak patut?? Patut ke? Tak patut ke?? Fikirkanlah ~ ~
joh a, nan il, insa e dasi jeonhwa sip eoyo! ^^
Bye3 to you!
Hope you happy always!
**maaf bahasaku terlalu kasar
(sedang ketiadaan m0od baek) 

thanks for read my post ;)

No comments: