join contest meyh!


Hey u olls! Okey, harini yaya mau cerita pasal contest yg yaya join ni. Actually, Ira & Sarah ni yg cadangkan pada yaya, so yaya pun joinlah contest  by FARZANA FARZANTO ni. Bestlah, dapat kawan macam mereka ni, baik betul kan. Nasib baik lah, 2 budak comel ni ajak yaya utk join contest ni, barulah ade semangat skit kan kan  Tapi yaya pun xyakin lah blog yaya ni comel, cantik & kemas ke eyh, yaya rasa blog yaya ni serabot sebab ape pun yaya tak tahulah. hurm, bab ni kena fikir sendiri meyh. lalala~  . okey bagi sesape yg nak join tu, dialu-alukan tapi ni syaratnye:
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011. ingat!
 HAHA, okey guys, cerita da nak habis ni, bye u olls. *love u olls, muah

here tag for you, utk budak comel meyh:
*yeah pink colour, HAHAHA
rase mcm nk tag lebih skit tapi
 syaratnye 5 org sje, jdi cukuplah
 setakat tu  ye, okey byebye   


thanks for read my post ;)

No comments: