Blog Saya Diterjah!!

Bangku Kosong™

Hai semua blogger! Hari ini yaya ada berita gembira! Mengapa gambar blog Hasrulhassan ada kat sini? Hurm?? Okea, macam ini sebenarnya.. Seperti biasalah, pukul 10pagi selepas siap semua kerja, yaya akan login blog yaya dulu. Lepas itu, yaya akan pergi ke blog sesiapa sahaja yang tinggalkan mesej kat Shoutmix, dan tinggalkan mesej yaya di shoutmix mereka. Okea, semua blog mereka tu yaya dah pergi dan yaya offkanlah sebab dah xde ape-ape nak dibuat lagi. Kira-kira pukul 3.20petang kemudian, yaya pun buka blog yaya kembali. Buka shoutmix dan pergi ke blog mereka.. Sedang leka membelek-belek blog Hasrulhassan, tiba-tiba yaya ada ada nampak satu post yang menarik tentang blog yaya kat situ. >.<! Wahh, post tentang blog yaya disitulah! ^.^! Gembiranya tak terkata, tak sangka ada juga bloggers yang sudi memaparkan tentang blog yaya ni. Heee. Tapi rasa malu pun ada, manalah tahu ada kesilapan @ tersalah bahasa kat blog yaya, heheh. =) Bukan apa, blog yaya ni taklah sehebat & popular seperti bloggers yang lain. Apapun, terima kasih daun keladi diucapkan kepada Hasrulhassan, maaflah, yaya lambat melihat post anda. :D Apalagi, marilah lihat blog beliau yang hebat dan banyak pengetahuan yang anda dapat ketahui melalui blog beliau ini: Klik to Blog Hasrulhassan ^^&



thanks for read my post ;)

No comments: