Bila Park Shinhye ....

Mesti Tengokk!
Ini Park Shinhye!!
Wahhh! C O M E Lnye Park Shinhye berambut panjang! Tapi yaya lagi suka dia bersanggul atau berambut pendek, lagi comel~ suci Photobucket betul! Ni time promote bag ape ntah namenye~ lupe dahh. Ni latest Photobucket gambar dia, fuhh penat yaya cari. Ehh, opss takdelah penat sebab actually dah selalu search, and kalau nak search je mesti dapatlah! Bila tengokk bag ni, teringat balik kat sekolah! Alaaaa Photobucket, mau pergi sekolah balik, hurm~ Heheh, okea, Photobucket yaya dah habis cerita dan mesti korang dah bosan baca entry yaya yang tak berape bagus ni. ~undurkan diri dulu~ Bye semua Photobucket!

thanks for read my post ;)

1 comment:

aNnE said...

comelnya dia..haha