beautiful painting

Hey u olls! I got something important story for u!
Eh-eh, tak maulah speak bi, aku tak pandai cakap ah.
Sebab, budak ni dah habis sekolah jadi dah tak ingat how to speak bi, ;p
Okey speak in bm lah, inikan malaysia. so 1 malaysia!
 Cukup-cukup tu, kau nampak ini gambar? gambar mengenai imiginasi 
yg membawa sesuatu yg menarik & harini topik aku adalah mengenai seni. 
Ini hasil pembelajaran aku dalam subjek pendidikan seni.
Tapi aku tak pandai mewarna lah, masih perlukan didikan Cikgu.
Aku tak sempat nak letak lukisan yg lame-lame sbb lupe mane bende tu.
Yaya mmg tak pandai mewarna, haihhhh...
Haha, btw enjoy guys!

Pertama sekali, lukisan ini ditujukan untuk anda,yeah.
Lukisan ni yaya buat 2 kertas, ini hasil yg pertama. Jeng3!

1.

Look, hasil kedua lebih buruklah :((
Terlalu menyerlah, ish3.
Tetap masih tak puas hati juga si yaya ni.

2.

Cehh, buruk betul hasil tangan budak ni. 
maklumlah budak malas belajar.
Tengok, ni kerja sekolah yg tahun lepas 
tapi masih belom dapat disiapkan.

3.

Satu lagi, kau pedulikan mata tu, 
aku tak tau macam mane nak sorokkan.
Useless, =='

4.

sekali lagi mateku terselit, ceitt.
cepat-cepat pandang tempat lain, bhaha.

5.

6.
Ini hasil yg begitu penting sekali, 
kerana lukisan ni hasil practice aku bagi pertandingan "kempen koperasi"
Disebabkan pertandingan ini, aku dapat sijil jugak. eceh, bangge lebihh.
Tapi lupa nak mintak sijil pulak, adess.
Eh, betul ke name kempen ni?
Uik, aku dah lupe lah, dah tak ingat. 
ceh minah ni macam pakai kepale otak nenek jelah.  

7.

Nah, ini yg paling istimewa berbanding yg lain tapi masih tak siap jugak.
Haha, pemalas betul aku ni kan? Kali ni aku bagi 3kali catch.
cewah minah berlebih pulak, bagi berdebik kang.

8.

9.


Okey ini kerja si budak yg gila, no komen~
mood happy tapi nak buang tebiat jap, :D
memalukan bila tengok muka diri sendiri, ;s.


hey, I' looks like nerd. weirdoo.



muke tak boleh blahh, ;b


oppsss! look this!

Nur Hafizah
-introduce to you-
nah, this is my cousin. her name nur hafizah. call eja only. 
for your information, she already have her own love.
hey budak kau comellah! do more study, good luck for SPM yaw!
 So, don't disturb her okey? 
Okey, means you make me happy with you.
If not, I'll kick you. haha, just joke only.


Sambung balik cerita, +.+
alaa, lukisan aku yg lain dah hilang lah, sorry babe! 
minah ni tak reti jage brg lah, *****.
again, sorry because use the kind of crazy photos capture = webcamlah.
mmg lukisan aku terburuk ke? korang fikirkanlah.
dah, aku mau tutup cerita kerana my story sudah habesss, chow!

p/s: mahu belajar p.seni dgn cikgu lagi tapi takut! ><

thanks for read my post ;)

No comments: