May Allah Bless Them

  
Apakah?? So? Err, nothinglahh(cehh berlagak pulak aku)! Hari ini last day eqa ada kat sini , aku rasa sedih gila doe. Lepas ni dia dah pergi PLKN, sedihnyeeeee. Dia jelah selalu dengar keluhan & masalah aku & bagi nasihat (bbf foreverlah you) berbanding kawan aku yang lain walauapepun mereka semuanye baek. Malas rasanye nak  blog, rasa xde mood dah. Inikan pesbuk, dah lame aku tak on9, aku malaslahh then aku bagi adek aku je handle pesbuk tu(terlalu busy handle blog so there's no time for pesbukk, haha). Tapi minggu lepas aku ada on9 sebab nak inform kawan aku pasal UPU tu. Haih, ruginye duduk rumah, bangun lambat, makan, tengok tv(tapi pagi-pagi mana ada citer korea!) then tido semula. Lalalala~~ menyanyi selalu pun sakit tekakk, tahuu. SANGAT BOSAN!!  Eqa, I'll miss you lot lah lepas ni, aku nak mintak maaf sangat kat dia, sebab time hangout yang lepas aku tak dapat join dengan mereka2 tu. Lagipun, aku nak lepak-lepak last day meet them tuu! Aku message "xdapat kuar" tapi dia xbalas(risau gak sebab sometime hp aku rosak sebab xsihat). Adess, bapak aku still lagi tak bagi kuar lepak2 @ kerja even lepas SPM. Tapi nak buat macam mane lagi, ikutkan je lah..To all my friend, hope we can be    F 
(stop lah yaya, benda glitter-glitter tu xmembantu pun, HAHA)
#okea now aku dah start merepek sebab terlaluuuuuuuu bosannn!


DIRIKU SUKA:
, yup sume animal aku suke kecuali
(sipot sedut, ohh aku paling benci gilak benda tu)
(Tapi xpasti adakah tergolong dalam animal juga??

TAPI AKU BENCI:
 "LIE", DAMN!(opps terlalu mad)
"Hate me won't make you famousss!"

Then one more thing I've not do anymore,"on9 facebook"
,
 ohh sape ye?? Dah lame xon9, aku dah lupelahh.
Hahh! kaka Adda Syuhada!(dia just on9 fb)
Ohh kaka cantek, I really miss & love  you!
Kaka ni lah yang always advice me, and she really nice girl.
She always support me for not give-up study 39.
Rinduu gilak time chat dengan dia.
SAYANG KAKAk SYUHADA SAMPAI BILA-BILA!
The best & cool person I've meet is you, sis!
May Allah always bless her!
with lots of love**

thanks for read my post ;)

1 comment:

kerabatASTANA said...

i've followed ur blog. it would be my pleasure if u follow me back. Happy New Year 2011! WHOA~ **Nice blog! X)