persecuted :((



?? Speechless la babe. BENGONG dah! Aku dah tak tahu nak cakap cam ne lagi, aku da minta maaf bagi sesape tu, dah cukup lah. Aku tak sengaje, kau buat aku PANAS lagi, aku rugi ke??
Aku punn da malas nak gaduh2x, lagipun kau tu pandai, aku ni B****. Aku tahu, aku sedar diri. Aku malas nak kacau hidop orang lagi, dah cukuplah kau + dosa kutuk2x aku cam tu. Lainlah, si N.S.A. a.k.a PEMBELOT. Air mata aku dah kering lah nak menangisikan kau jee, malas da. Agak seakan2x si belut, HAHA. Batak baguss sangat pun tak berguna.. Dia ni aku da malas nak layan, memang da xbuley dipercayai lagi. Tapi kau tu lain, kau tak nak tak pe aku tak pakse, lagipunn kau yang feel rugi, kot. Maybe kau rasa seronok kot buat cam tu, HAHA lawak. Aku cakap kau ketawakan aku. Then belakang aku kutuk2x! Sadiss!! Kenape kau nak jealous dengan aku, aku tak hina kau pun. Kau je yang tak puas hati, kau happy kan kacau aku? Kau lagi lega tengok aku tersiksakan. Enough aku malas nak protect kau lagi! Macam B***! Kau nak cakap aku ape lagi, cakap lah aku dah malas nak advice kau. Who care? Aku? Gilaa, buat sakit hati je melayan, ignoreee, bye loserr, fullstop.  
Maaf, tidak berkenaan dengan sesiape dah hal ini hanya luahan hati sahajee kepada seseorang saje, c: SEKIAN, heee ;)


thanks for read my post ;)

No comments: