LAST m o m e n t



Hahah, inilah job terakhir yang aku tinggalkan pada hari terakhir skolah. Cute right? Idea kasot ni oleh Cik Eika yang kreatifSad gilak ah nak tinggalkan sekolah ni yang terbaekk uh. Eh,tak lupa juga pada SMKTD yang terbagus, heheheh. Thanks a lot to Aminah because sudi nak snap dengan aku yee. Aku suke tengok sneakers kaw, sukee sangat. Kalau nak taw latest sneakers, aku sukee tanye kat kaw je. Sneakers yang kaw pakai sumenye cool, der. Aku pula BATAK sneakers, pantang betullah!






Nah, aku lah si Rabun & Aminah adalah Si Cantik.
She kind, like jokes with us and truthly always honest.


adess, minah dah okea dah but mata 
aku pandang kamera lain, lol.sorry minah.
she pretty, right??
I'll miss you a lot, Minah! XD


thanks for read my post ;)

No comments: