ILY FOOD

Errrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Laparnye aku search benda ni. B****! 
Bila la aku dapat makan lagi, nak keluar rumah pun payah.
SUSAH! Haih, kempunann la aku.. 
Exspecially food kat Mc Donald ni, 
ishhh geramm nye aku tengok sume food ni!! 
Kalaulah ada depan mate ni dah lamee aku telan :D

P E C I N T A B U R G E R C H E E S E, rawwwr!

McDonald's Twister Fries.
gilaa kentang!!#

McDonald's Beef Prosperity Burger.
my favoritee nii#

#B****! Aku baru perasan ade link blogspot orang laen kat 2 photo atas ni,
 ngekk tol lah aku ni, err tu punn tak perasan gak ke.. Kan2x? HAHA

veg pizza
Ini adalah vegetable pizza. Err, bapak gilak r.
 Aku jadi lapar pulak, nyumm3 

Funny lol, tapi aiskrim tu dah dijilat oleh cute cat 
TAK MENGAPELAH, kita boleh share tak? Hehee

Because u are so cute, I really want to "gigit" u! aww XD

Steak yang ni aku tak tahu, ape namenye ek, lupelah.
Tapi nampak memang S E D A P~


Masturah, aku nak sangat makan ni. ^^ 
Kalau dapat cari aku bagi kau, sedap tawwwu.
 Kita share okea?? heee, chocolateeeee.

Ehh2, ade toy yang comel lah! :o 
Hey u yang kanan tu, tak adil lah u makan yang besakk, :'C!

Yess, aku tahu semua nya junk food tapi aku tak always makann. Memang jarang sekali aku makan, sebabnyee aku tak cukup duitt. >< Kalau dalam sebulan pun aku payah nak makan, mostly 2month barulah aku dapat makan.. Tapi kalau ade duit pun dah lesap pergi shopping. Ngeee. Tapi aku tetap kedingg(kurus lah) even aku banyak makan. Hurmm?? So bagi sesapelah yang nak belanje aku makan tu sorry lah, aku tak dapat nak menghadirinya cause kebenaran untuk keluar amat jarang dibenarkan. I' m so SORRY :c

thanks for read my post ;)

1 comment:

aNnE said...

hui semuan nampak sedap...pasni cepat2 g dapur lah..hehee