for u, mOmO



Momo, kalaulah kaw macam putera katak tuh..Aku mesti bagi kaw cokelat/chocolate/coklat ni, speacial bebeh. Nyum3, aku memang minat coklat ni..Tapi kaw kucing, tahu makan ikan jerr.. Ehh, lupelah kaw memang xbley makan coklat(fakta ni). Hurmm, pasal makanan..Makanan kaw yang baru2 ni pun mahal gilerr, angka no pun nk dekat2 lebih dari RM80.00.. Bukan nak batak lah tapi disebabkan kaw seekor je teruna dalam rumahku,ayah sanggup membelikannya makanan yang agakk mahal. Tak sempat aku nak ambil sample nak bagitahu, ayah aku dah buang. Naseb baek aku sempat bace kandungannye. Mana taknyerr, sume khasiat adee, dah macam manusia.. Perfect, lepas ni gemokk lah kaw yee. Tapi kaw gemokk punn tetap menjadi pujaan kuhh sebab comel kalau kaw gemokk, kih3. ILY(b****,sape ntahh)

thanks for read my post ;)

1 comment:

aNnE said...

mak ai coklt...sodap..haha